BIX Magazin
2019-02-17
5 törvény, ami magasabb szintre emeli az üzleti kapcsolataidat.
2018-01-23
-
Gangel Péter - A Bizalmi Kör alapítója

Kiindulásként fontos rögzíteni, vezessünk bármilyen vállalkozást, az kizárólag a kapcsolatainkon keresztül nyer értelmet. Itt az idő tehát, hogy foglalkozzunk a kapcsolat kezelés törvényeivel, és új szintre emeljük az üzleti kapcsolatainkat. 

Íme 5 dolog, ami magasabb szintre emeli az üzleti kapcsolataidat: 

1. A befektetés mindig előbb van mint az eredmény. Triviális ugye? Sajnos sokakat látok, aki, ha kapcsolatokról van szó rögtön az eredményt szeretné. Kapcsolatot építeni késő akkor, amikor már szükség van rá és nem is igazán lehetséges.

2. Amivel rendszeresen foglalkozunk, az fejlődik. Amit egyszer csinálsz, attól ne várj fejlődést. Egy edzéstől nem leszel formában, egy kajálástól a mekiben nem fogsz elhízni. Az számít, amit rendszeresen teszel. Annak lesz minőségi kapcsolatrendszere, aki folyamatosan időt és figyelmet fektet a kapcsolataiba, 

3. Mindig azt aratod, amit vetettél. Ha borsót vetsz nem tudsz búzát aratni. Egyszerű nem? Pedig ebben is sokat hibázunk. Bizony, ez a kapcsolatokra is igaz. Figyelj oda, és figyelni fognak rád. Érdeklődj mások iránt és érdeklődni fognak irántad. Ez ennyire egyszerű. 

4. Ha jó helyre fektetsz, törvényszerűen gyarapodik a befektetésed. Vizsgáld meg, hova fekteted a legértékesebb kincsedet, az idődet. Ezt a legkönnyebben az értékeid mentén tudod eldönteni. Ha olyan emberekbe fektetsz, akik hozzád hasonló értékekben gondolkodnak, gyorsan fejlődik majd a kapcsolatrendszered. 

5. A bizalom az eredmény és nem cél. Ha a fentieket jól csinálod, az eredmény egy téged körülvevő bizalmi kör lesz, ami új kapcsolatokkal lát el, ha arra van szükséged. Megvéd a kudarctól, és együtt örül veled a sikerben. Elismeri az erőfeszítéseidet, mert ismeri az utadat. Sokak bizalma pedig addig elképzelhetetlen csúcsokra repít majd téged!

Valaki egyszer azt mondta nekem, a siker két dolgon múlik: 

  • Mekkora az a probléma, amire megoldást nyújt amit csinálsz? 

  • Hány ember problémájára adsz megoldást? 

Tetszik ez a megközelítés, mert jól mutatja, bármit is teszünk, akkor van értelme, ha emberekkel, emberekért tesszük. A vállalkozásunk sikere a kapcsolatainkon múlik.

Ha kicsit üzletiesebben szeretnék fogalmazni: a vállalkozásunk legértékesebb, legjobban fejleszthető, erőforrása a kapcsolatrendszerünk. 

Vezetőként a legtöbb amit tehetünk, hogy a kapcsolatainkba fektetünk. 

A Bizalmi Kör vezetői klubok a legjobb helyek erre, hiszen

 

  • A szűrt társaság garantálja a megtérülést
  • A rendszeresség növeli a hatékonyságot
  • Az értékek pedig biztosítják a hosszútávú fejlődést

 

Köszönjük, hogy időt szántál a fenti gondolatok elolvasására. Ha tetszettek, keress bennünket , informálódj arról, amit csinálunk.

 

Részletek itt: (https://bizalmikor.hu/tagsag-reszveteli-feltetelek)

 

Ha nem, külön köszönet az idődért. 
 
 

Tetszett? Oszd meg:


bix logo
Ez még érdekelhet
2018-01-23
-
Gangel Péter - A Bizalmi Kör alapítója
Kiindulásként fontos rögzíteni, vezessünk bármilyen vállalkozást, az kizárólag a kapcsolatainkon keresztül nyer értelmet. 
2018-01-08
-
Gangel Péter - A Bizalmi Kör alapítója
Networking, review, mastermind,  engagement, collaboration. Divatos kifejezések, melyek ma már a legtöbb üzleti beszélgetésben szerepelnek, pedig néhány éve még alig tudtunk róluk valamit.
2017-12-17
-
Hajba Máté
Vége a találgatásoknak. Az elmúlt hetek, hónapok arról szóltak, hogy a Bizalmi Kör egy korszak határához ért. Ilyen időszakokban a döntések súlya megnő, hiszen jó megoldásokkal nagyot léphet előre a cég, míg a rossz döntések hátravethetik akár évekre. Érdekel, merre megyünk tovább?   
2017-11-19
-
Gangel Péter - A Bizalmi Kör alapítója
Vannak dolgok, amik a szemünk előtt történnek. Látjuk őket, valahol a tudatunk mélyén észleljük, de nem gondolunk bele a valódi jelentőségükbe, pedig sokszor a különbséget jelentik siker és kudarc között.   
2017-11-17
-
Habis Melinda
Ahogy korábbi cikkünkből kiderül, ha hosszú távon ér minket jelentős munkahelyi nyomás, az könnyen túlterhelhet minket lelkileg,  szinte észrevehetetlenül léphetünk rá a motiválatlansághoz, érzelmi egyensúlyunk felborulásához vezető útra. 
2017-10-16
-
Habis Melinda
Az ember azt gondolhatná, hogy ha jól megy az üzlet, egyre több az elégedett ügyfél, szépen emelkedik a bevétel az örömmel tölt el bennünket. Hogyan lehet az, hogy hosszú távon mégis negatívan hat ránk ez a változás?
2017-09-28
-
Bencze Melinda
Minden üzleti vállalkozásnak akkor van létjogosultsága, ha profitot termel. Az ügyvezetőnek/cégtulajdonosnak pedig ennek mértéke különösen fontos. Adódik a kérdés, hogyan érhetjük el, hogy magasabb legyen ez a nyereség?
2017-09-20
-
Bencze Melinda
Az Airbnb szálláshely szolgáltatás 2008-ban lépett az online piactérre. A működési elv egyszerű: a felületre bárki feltöltheti a kiadó szobája (netán szobájának egy része), vagy lakása, háza adatait, és a világ bármely táján élő böngésző lefoglalhatja ezt tetszőleges – nyilván a kiadónak is megfelelő – időintervallumra.
2017-08-09
-
Gangel Péter - A Bizalmi Kör alapítója
Szeretsz egyszerre több dolgot csinálni? Jobb lesz, ha gyorsan abbahagyod! Mondjuk is, hogy miért!
2017-08-04
-
SuperAdmin
Gondoltál már arra, hogy akár kedvenc kávézódban is összefuthatsz céged következő jelentős ügyfelével.
2017-08-04
-
SuperAdmin
8 jel, ami után azonnal húzd be a kéziféket.
2017-08-04
-
SuperAdmin
Teljesen mindegy hány éves vagy és mennyi tapasztalat áll mögötted, ezeket a tulajdonságot mindig a hasznodra vállnak.
2017-07-25
-
SuperAdmin
Ahol megtanulhatod üzleti erőforrásként használni a bizalmat.
2017-06-30
-
SuperAdmin
Hat történet, amiből erőt meríthetsz a folytatáshoz.
2017-06-26
-
Hajba Máté
A vezető feladatairól, motivációról, sikerekről és történetekről Dr. Török Lászlóval, a TabuLator Management Consulting alapítójával beszélgettünk.
2017-06-06
-
Gangel Péter - A Bizalmi Kör alapítója
Interjú a Business & Café blog szerzőivel
2017-05-25
-
SuperAdmin
Te mennyire vagy jártas a vállakozók dzsungelében?
2017-05-17
-
Hajba Máté
Miért éri meg hosszútávon egy cégnél maradni? Miért fontos az ígéretek megtartása? Mire figyeljenek a jővő vállalatai? Keleti Józseffel,  a Bisnode D&B Magyarország Kft ügyvezető igazgatójával beszélgettünk motivációról, trendekről és persze a bizalomról.
2017-05-11
-
Hajba Máté
Mikor sikeres vállalkozásokról beszélünk, az embereknek általában a netes és tech multik, Google, Facebook, vagy Apple jut eszükbe. A globális, nagyvárosi cégek mögött azonban megbújnak más sikertörténetek is
2017-04-12
-
Gárdos Réka
Napjaink világa egyre kevesebb mesébe illő történettel lát el minket, pedig ezekre a megvalósult álmokra igen nagy a szükség. Egy ilyen csoda a következő történet.