BIX Magazin
2019-02-17
7+1 pont, amit az üzletemberek alig 7%-a gondolt végig.
2017-11-19
-
Gangel Péter - A Bizalmi Kör alapítója

Négy éve szervezzük a Bizalom Gálát. Sokan értetlenül néztek ránk, amikor kezdtük. Kaptuk a kérdéseket, hogy mit keres a sok networking esemény között a gála. 

Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, a tavalyi gála videóját több mint 6.000 ember nézte meg, mégis azt látjuk, hogy még sokaknak homályos folt, mit is jelent egy prémium gálán való részvétel, az elmúlt évek statisztikája mégis az, hogy azok közül, akikkel év közben kapcsolatba kerülünk, mindössze 7% -kal találkozunk a Gálán. 

Talán te is így gondolkodtál: 

Ezt most kihagyom. Majd megnézem a videót, esetleg lájkolom is, de nem tudom miért kellene ott lennem.

Megnyugtatlak. Ez teljesen normális. Az emberek többsége NEM jár gálákra. Ez egyszerű matek. Minden gála férőhelye LIMITÁLT így kint mindig többen lesznek, mint bent.

De mégis mi az amiért a sikeres emberek annyira szeretik a gálákat?  Mi az amiért a VIP jegy előbb fogy el?

Íme 7+1 egyszerű pont, ami mindent megmagyaráz:
 

  1. SIKER: Minden gála közös pontja, hogy a résztvevők kiemelkedően sikeresek valamiben, vagy éppen keményen dolgoznak, hogy kiemelkedően sikeresek közé tartozzanak. Ilyen emberek társaságában pedig érdemes időt tölteni. 

 

  1. INSPIRÁCIÓ: Sikeres emberekkel tölteni az időt mindig inspiráló. Ha elegáns, exkluzív rendezvényen tehetjük mindezt, csak hab a tortán. Ez az este üzemanyag az év nehéz részeire.

 

  1. ÜNNEPLÉS: Egy gála résztvevői tudják, hogy a sikert (legyen az nagy vagy kicsi) ÜNNEPELNI kell. Az ünneplés legnagyszerűbb módja pedig a GÁLA.

 

  1. ÖNMAGUK MEGJUTALMAZÁSA: Az üzleti év soha nem egyszerű. Aki részt vesz egy gálán, legtöbbször önmagát és a párját jutalmazza meg ezzel, megbecsülve a kitartást, a jó és rossz döntéseket, mindent, ami hozzájárult ahhoz, hogy sikerrel vegye az évet.

 

  1. ELISMERÉS: Ma te örülsz a díjazottaknak, jövőre pedig neked tapsolnak. A sikeres emberek elismerik egymást. Ez a legjobb módja annak, hogy közös növekedésnek örülhessünk.

 

  1. LIMITÁLT: A gálák közönsége világszerte olyan emberekből áll, akik nem elégszenek meg a mindenki számára elérhető dolgokkal. Szeretik a LIMITÁLT lehetőségeket, mert megbecsülik magukat.

 

  1. KAPCSOLATOK: Ahol sikeres, nyitott emberek találkoznak, ott épülnek a legjobb kapcsolatok. Nem az a kérdés, hogy akarunk-e üzletelni egymással, hanem az, hogy hol vannak a közös felületek.

 

+1. JÓTÉKONYSÁG: Amikor együtt vagyunk, együttes erővel hihetetlen dolgokra vagyunk képesek. A gálán ezt az erőt jó ügyek érdekében használjuk. Belegondolni, hogy segítünk valakinek, aki abban a pillanatban nem is tud rólunk. Felemelő érzés.

Ha a fentiek közül egy sem érdekes számodra teljesen megértjük, hogy más programod van. 

Azonban az is lehet, hogy ezt így még nem gondoltad végig, és felébredt benned a természetes igény, hogy ott legyél a Bizalom Gálán, itt az idő, hiszen jegyek már csak PÉNTEKIG foglalhatók!

Ha így van, ne késlekedj. Kattints az alábbi linkre, szerezz be minden szükséges infót, és foglald le a helyed. 

www.bizalmikor.hu/galaest

Ott találkozunk!

Tetszett? Oszd meg:


bix logo
Ez még érdekelhet
2018-01-23
-
Gangel Péter - A Bizalmi Kör alapítója
Kiindulásként fontos rögzíteni, vezessünk bármilyen vállalkozást, az kizárólag a kapcsolatainkon keresztül nyer értelmet. 
2018-01-08
-
Gangel Péter - A Bizalmi Kör alapítója
Networking, review, mastermind,  engagement, collaboration. Divatos kifejezések, melyek ma már a legtöbb üzleti beszélgetésben szerepelnek, pedig néhány éve még alig tudtunk róluk valamit.
2017-12-17
-
Hajba Máté
Vége a találgatásoknak. Az elmúlt hetek, hónapok arról szóltak, hogy a Bizalmi Kör egy korszak határához ért. Ilyen időszakokban a döntések súlya megnő, hiszen jó megoldásokkal nagyot léphet előre a cég, míg a rossz döntések hátravethetik akár évekre. Érdekel, merre megyünk tovább?   
2017-11-19
-
Gangel Péter - A Bizalmi Kör alapítója
Vannak dolgok, amik a szemünk előtt történnek. Látjuk őket, valahol a tudatunk mélyén észleljük, de nem gondolunk bele a valódi jelentőségükbe, pedig sokszor a különbséget jelentik siker és kudarc között.   
2017-11-17
-
Habis Melinda
Ahogy korábbi cikkünkből kiderül, ha hosszú távon ér minket jelentős munkahelyi nyomás, az könnyen túlterhelhet minket lelkileg,  szinte észrevehetetlenül léphetünk rá a motiválatlansághoz, érzelmi egyensúlyunk felborulásához vezető útra. 
2017-10-16
-
Habis Melinda
Az ember azt gondolhatná, hogy ha jól megy az üzlet, egyre több az elégedett ügyfél, szépen emelkedik a bevétel az örömmel tölt el bennünket. Hogyan lehet az, hogy hosszú távon mégis negatívan hat ránk ez a változás?
2017-09-28
-
Bencze Melinda
Minden üzleti vállalkozásnak akkor van létjogosultsága, ha profitot termel. Az ügyvezetőnek/cégtulajdonosnak pedig ennek mértéke különösen fontos. Adódik a kérdés, hogyan érhetjük el, hogy magasabb legyen ez a nyereség?
2017-09-20
-
Bencze Melinda
Az Airbnb szálláshely szolgáltatás 2008-ban lépett az online piactérre. A működési elv egyszerű: a felületre bárki feltöltheti a kiadó szobája (netán szobájának egy része), vagy lakása, háza adatait, és a világ bármely táján élő böngésző lefoglalhatja ezt tetszőleges – nyilván a kiadónak is megfelelő – időintervallumra.
2017-08-09
-
Gangel Péter - A Bizalmi Kör alapítója
Szeretsz egyszerre több dolgot csinálni? Jobb lesz, ha gyorsan abbahagyod! Mondjuk is, hogy miért!
2017-08-04
-
SuperAdmin
Gondoltál már arra, hogy akár kedvenc kávézódban is összefuthatsz céged következő jelentős ügyfelével.
2017-08-04
-
SuperAdmin
8 jel, ami után azonnal húzd be a kéziféket.
2017-08-04
-
SuperAdmin
Teljesen mindegy hány éves vagy és mennyi tapasztalat áll mögötted, ezeket a tulajdonságot mindig a hasznodra vállnak.
2017-07-25
-
SuperAdmin
Ahol megtanulhatod üzleti erőforrásként használni a bizalmat.
2017-06-30
-
SuperAdmin
Hat történet, amiből erőt meríthetsz a folytatáshoz.
2017-06-26
-
Hajba Máté
A vezető feladatairól, motivációról, sikerekről és történetekről Dr. Török Lászlóval, a TabuLator Management Consulting alapítójával beszélgettünk.
2017-06-06
-
Gangel Péter - A Bizalmi Kör alapítója
Interjú a Business & Café blog szerzőivel
2017-05-25
-
SuperAdmin
Te mennyire vagy jártas a vállakozók dzsungelében?
2017-05-17
-
Hajba Máté
Miért éri meg hosszútávon egy cégnél maradni? Miért fontos az ígéretek megtartása? Mire figyeljenek a jővő vállalatai? Keleti Józseffel,  a Bisnode D&B Magyarország Kft ügyvezető igazgatójával beszélgettünk motivációról, trendekről és persze a bizalomról.
2017-05-11
-
Hajba Máté
Mikor sikeres vállalkozásokról beszélünk, az embereknek általában a netes és tech multik, Google, Facebook, vagy Apple jut eszükbe. A globális, nagyvárosi cégek mögött azonban megbújnak más sikertörténetek is
2017-04-12
-
Gárdos Réka
Napjaink világa egyre kevesebb mesébe illő történettel lát el minket, pedig ezekre a megvalósult álmokra igen nagy a szükség. Egy ilyen csoda a következő történet.