BIX Magazin
2019-02-17
„A munkám a szenvedélyem”
2017-03-24
-
Gárdos Réka

A legnagyobb és legnehezebb feladat a kitartás, a türelem és a minőségre való törekvés. Nagyon sokan feladják, mert túl sokat akarnak túl rövid alatt. Tűzzünk ki apró célokat, amik előre visznek, így minden elért siker örömet fog okozni, így a munkánkat minden egyes nap valódi sikerként élhetjük meg.

A Munka-Társ Hungária Kft. ügyvezetője, Szabó Krisztina betekintést adott számunkra a munkaerő-közvetítő piac rejtelmeibe és azon szépségeibe, melyek őt napról napra motiválják.

„A munkám a szenvedélyem, a küldetésemet és célomat is itt találtam meg. Mindig olyan munkára vágytam, ahol sok embert elérhetek a megoldásommal. Munkaerő-közvetítőként ezt megkaptam, és élek is a lehetőséggel. A munkatársaimnak is azt tanítom, amikor munkaerőről vagy munkaadóról beszélünk, hogy használják a józan eszüket, és mindig tartsák szem előtt, ha ők ülnének a másik oldalon, mit szeretnének kapni. Ezzel máris reformerekké válunk és szervezeteket alakítunk ki azzal, hogy nem munkaerőt viszünk, hanem a megoldást a bevétel növelésére.”

Miközben a körülmények és az igények folyamatosan változnak. Ez a szakma napjainkra  egyre növekvő rugalmasságot, emberismeretet és szakági specifikációt követel.

„Az ügyfeleink maximális elégedettségét úgy szolgálom a leginkább, hogy azt nyújtom, amit én kapni szeretnék, ha a másik oldalon állnék. Cégünk működése átlátható, határidőre és garanciával dolgozunk.  Nem játszmázom, nem taktikázom, adom, amiben megállapodtunk, és tőlük pedig elvárom, hogy elfogadják a mi tudásunkat, ezáltal kölcsönös tisztelet övezze az együttműködésünket.”

„Mindig betartom, amit ígérek. Tanulok, hogy tudásban több legyek, hogy kollégáimnak is adni tudjak. A ermelékenység mindenki pénztárcájában érezhető. Szigorú, de emberséges vagyok.”

A folyamatosan változó körülmények közt egy dolog azonban állandó, a bizalom. Krisztina élete a bizalomra épült, és ezt kiválóan integrálja a munkájába, ezzel pedig képes volt valami újat, valami kiemelkedőt alkotni a munkaerő közvetítő piacon.

„Az életem bizalomra épült. Táncoltam, ahol elkaptak. Dolgoztam, ahol megbecsültek. Tanultam, ahol elismertek. Bizalmat kiérdemelni kell, és aztán megtartani. Bizalmat adok másnak, de ez könnyedén átszakadhat, mint egy ablaküveg és aztán nehéz foltozni. ”

 

Szabó Krisztinát és a Munka-Társ Hungária Kft.-t megtalálod a Bizalom Nap kiállítói között! 

Forrás
Szabó Krisztina gondolatai

Tetszett? Oszd meg:


bix logo
Ez még érdekelhet
2017-09-08
-
A hosszú távú, bizalmon alapuló partnerséget kedveli, épp emiatt az ügyfélközpontúság igencsak közel áll hozzá, érdek helyett pedig az értékteremtést tartja a legfontosabbnak. Pál Zoltán Gábor, az ALH vezetője osztotta meg velünk gondolatait.
2017-08-28
-
Teremtés, alkotás és etikus gondolkodás-ezekre az értékekre alapozza üzleti szemléletét Gombás Tibor, a FEIN képviselet ügyvezetője.
2017-08-25
-
A minőségi munkavédelmi termékeket forgalmazó Magic Tools Kft. ügyvezetője, Márton István egy sajátos win-win szemlélettel tekint az ügyfelek kapcsán felmerülő problémák megoldására, példaképét e téren pedig a munkatársait kiválóan kezelő, Harry Hughes-ban látja.
2017-08-25
-
Bója Norbert, a SkillON Kft. ügyvezetője imádja azt a pillanatot, mikor a partnerei arcán gyermeki elégedettség ragyog.  Az üzletben a korrektséget tartja az egyik legfontosabb értéknek, ám ebben a tekintetben szerinte a magyar piacnak még sokat kell fejlődnie. 
2017-08-22
-
Bognár Gergely, a DTD Express ügyvezetője bármikor megszervez egy vasúti szállítmányozást Európa és Kína között, de úgy érzi, a piaci visszajelzés ma már diadalt aratott a hagyományos reklám fölött. Üzleti filozófiájának alappillére a bizalom.
2017-08-21
-
Győrfi Anett
Dr. Varga Miklós floridai közjegyző, egyetemi professzor és több feltörekvő magyar startup képviselője Amerikában. A lehetőségek hazájában élő stratégiai tanácsadó a magyar feltalálók ötleteit juttatja el az amerikai piacra. A két ország közötti mentalitásbeli-bizalmi különbségek mellett Dr. Varga Miklós azt is elmesélte nekünk, milyen alapelvek tesznek sikeressé egy vezetőt, egy céget a magyar startup-világban és Amerikában.       
2017-06-16
-
Hajba Máté
Interjú Buzásné Putz Erzsébetettel a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezet elnökével.
2017-06-14
-
Hajba Máté
“Az informatikai cégek valamiért nem képesek megérteni a kis és középvállalkozások problémáit. Szép marketinganyagok ígéretek, álmok helyett konkrétumokra, értékekre, törődésre és gördülékeny megvalósításra lenne szükség.” 
2017-04-19
-
Gárdos Réka
„A BIX azoknak a cégeknek, akik a munkájukból akarnak megélni ez óriási előnyt fog jelenteni, akik zsiványok, azoknak óriási bajt fog hozni.”
2017-04-04
-
Gárdos Réka
„Hosszú távon gondolkozom, amire más azt mondja, hogy megoldhatatlan arra mindig találok megoldást. Előttem nincsenek lehetetlenek.”
2017-03-29
-
Gárdos Réka
Egyre több cég fektet be IT technológiába világszerte. A folyamatos fejlődés kulcsát egyre többen látják az informatikában.
2017-03-24
-
Gárdos Réka
„Etika, emberség és becsületesség. Ezek a filozófiánk legfontosabb alappillérei.”
2017-03-24
-
Gárdos Réka
Különösen nehéz a helyzet a pénzügyi szektorban, melyet nagyfokú bizalmatlanság jellemez. Hogyan lehet mégis maradandót alkotni és hitelesnek maradni pénzügyi tanácsadóként?
2017-03-24
-
Gárdos Réka
„Az üzleti modellünk alapja a bizalom Az ügyfél velünk teljes biztonságban van, végig fogjuk a kezét.”
2017-03-24
-
Gárdos Réka
„A bizalom és a tisztelet kivívása hatalmas odafigyelést igényel. A megbecsülés kölcsönös kell, hogy legyen, hiszen fontos és nélkülözhetetlen részei a szervezetnek.”
2017-03-24
-
Gárdos Réka
"Az utóbbi megrendelésünknél, a szerződés akár egy szalvéta is lehetett volna aláírva, de mindkét fél tudta, hogy teljes mértékben meg lesznek elégedve a másikkal"-mesélte el Soós Péter.
2017-03-24
-
Gárdos Réka
„A munkám a szenvedélyem, a küldetésemet és célomat is itt találtam meg.”