BIX Magazin
2019-02-17
Bizalom Design Tréning
2017-07-25
-
SuperAdmin

 

A Bizalmi Kör 2011 óta a bizalmon alapuló hosszú távú, minőségi üzleti kapcsolatok felépítésén és azok sikeres működtetésén dolgozik. Miért tesszük mindezt? A 21. század valutája a számszerűsíthető bizalom, amit Te magad, munkád minden apró folyamatával képes vagy növelni.

A BIZALOM DESIGN TRÉNING azzal a céllal készült, hogy vezetők és vállalkozók is elsajátíthassák ezt a gondolatmenetet hatékonyabbá téve munkájukat.

Milyen pozitív hatásai lesznek a tréningnek?

  • Tudatosan kialakítasz egy hiteles képet tevékenységedről, cégedről, saját magadról               ⇒BIZALMI TŐKÉD NÖVEKSZIK
  • Időhatékonyabban tudsz dolgozni
  • Lépéseid jobban körvonalazódnak így célodat is hamarabb elérheted
  • Munkád sokkal hatékonyabbá válik, eredményeid javulnak.

Mire számíthatsz a tréning alatt?

A tréning összesen négy órát vesz igénybe az életedből.

A 2 óra tréning során a résztvevők egy új szemléletmód alapjait sajátítják el, mely a sales és a cégvezetés területén a bizalmat, mint tudatos üzleti erőforrást értelmezi, és használja.

A 2 óra workshop során kisebb, négyfős csoportokra bomlunk és kiragadunk néhány jelentős folyamatot (sales, ügyfélkezelés, munkatársak elkötelezése) és konkrétan újratervezzük őket úgy, hogy a folyamat tudatos része legyen a bizalom építés.

A végére elsajátítasz egy teljesen új szemléletmódot, amivel előnyhöz juttathatod cégedet, önmagadat és munkatársaidat is.

Kiknek készítettük a Bizalom Design tréninget?

  • Tudatos cégvezetőknek, akik jó viszonyt szeretnének munkatársaikkal ápolni.
  • Sales vezetőknek, akik nem szeretnék mindig nulláról kezdeni.
  • BIX-es cégvezetőknek, akik nem állnak meg, hanem újabb sikerekre vágynak.
  • Vállalkozóknak, akik bizalmi tőkéjüket szeretnék növelni.

Mikor? Hol? Kivel?

Augusztus 24-én indul az első Bizalom Design tréning.

Malom Bisztró – 1095 Budapest, Soroksári út. 48. szám alatt

Bizalmi TrénerGangel Péter a Bizalmi Kör alapítója, hat éve tanulmányozza és alkalmazza is a bizalmat minden munkafolyamatában.

Tedd hatékonyabbá munkádat egy új szemléletmóddal, és legyen a bizalom a te eszközöd a sikerhez.

 

Regisztrációért és további részletekért keresd fel weboldalunkat: http://bizalomdesign.bixindex.com

 

Tetszett? Oszd meg:


bix logo
Ez még érdekelhet
2018-01-23
-
Gangel Péter - A Bizalmi Kör alapítója
Kiindulásként fontos rögzíteni, vezessünk bármilyen vállalkozást, az kizárólag a kapcsolatainkon keresztül nyer értelmet. 
2018-01-08
-
Gangel Péter - A Bizalmi Kör alapítója
Networking, review, mastermind,  engagement, collaboration. Divatos kifejezések, melyek ma már a legtöbb üzleti beszélgetésben szerepelnek, pedig néhány éve még alig tudtunk róluk valamit.
2017-12-17
-
Hajba Máté
Vége a találgatásoknak. Az elmúlt hetek, hónapok arról szóltak, hogy a Bizalmi Kör egy korszak határához ért. Ilyen időszakokban a döntések súlya megnő, hiszen jó megoldásokkal nagyot léphet előre a cég, míg a rossz döntések hátravethetik akár évekre. Érdekel, merre megyünk tovább?   
2017-11-19
-
Gangel Péter - A Bizalmi Kör alapítója
Vannak dolgok, amik a szemünk előtt történnek. Látjuk őket, valahol a tudatunk mélyén észleljük, de nem gondolunk bele a valódi jelentőségükbe, pedig sokszor a különbséget jelentik siker és kudarc között.   
2017-11-17
-
Habis Melinda
Ahogy korábbi cikkünkből kiderül, ha hosszú távon ér minket jelentős munkahelyi nyomás, az könnyen túlterhelhet minket lelkileg,  szinte észrevehetetlenül léphetünk rá a motiválatlansághoz, érzelmi egyensúlyunk felborulásához vezető útra. 
2017-10-16
-
Habis Melinda
Az ember azt gondolhatná, hogy ha jól megy az üzlet, egyre több az elégedett ügyfél, szépen emelkedik a bevétel az örömmel tölt el bennünket. Hogyan lehet az, hogy hosszú távon mégis negatívan hat ránk ez a változás?
2017-09-28
-
Bencze Melinda
Minden üzleti vállalkozásnak akkor van létjogosultsága, ha profitot termel. Az ügyvezetőnek/cégtulajdonosnak pedig ennek mértéke különösen fontos. Adódik a kérdés, hogyan érhetjük el, hogy magasabb legyen ez a nyereség?
2017-09-20
-
Bencze Melinda
Az Airbnb szálláshely szolgáltatás 2008-ban lépett az online piactérre. A működési elv egyszerű: a felületre bárki feltöltheti a kiadó szobája (netán szobájának egy része), vagy lakása, háza adatait, és a világ bármely táján élő böngésző lefoglalhatja ezt tetszőleges – nyilván a kiadónak is megfelelő – időintervallumra.
2017-08-09
-
Gangel Péter - A Bizalmi Kör alapítója
Szeretsz egyszerre több dolgot csinálni? Jobb lesz, ha gyorsan abbahagyod! Mondjuk is, hogy miért!
2017-08-04
-
SuperAdmin
Gondoltál már arra, hogy akár kedvenc kávézódban is összefuthatsz céged következő jelentős ügyfelével.
2017-08-04
-
SuperAdmin
8 jel, ami után azonnal húzd be a kéziféket.
2017-08-04
-
SuperAdmin
Teljesen mindegy hány éves vagy és mennyi tapasztalat áll mögötted, ezeket a tulajdonságot mindig a hasznodra vállnak.
2017-07-25
-
SuperAdmin
Ahol megtanulhatod üzleti erőforrásként használni a bizalmat.
2017-06-30
-
SuperAdmin
Hat történet, amiből erőt meríthetsz a folytatáshoz.
2017-06-26
-
Hajba Máté
A vezető feladatairól, motivációról, sikerekről és történetekről Dr. Török Lászlóval, a TabuLator Management Consulting alapítójával beszélgettünk.
2017-06-06
-
Gangel Péter - A Bizalmi Kör alapítója
Interjú a Business & Café blog szerzőivel
2017-05-25
-
SuperAdmin
Te mennyire vagy jártas a vállakozók dzsungelében?
2017-05-17
-
Hajba Máté
Miért éri meg hosszútávon egy cégnél maradni? Miért fontos az ígéretek megtartása? Mire figyeljenek a jővő vállalatai? Keleti Józseffel,  a Bisnode D&B Magyarország Kft ügyvezető igazgatójával beszélgettünk motivációról, trendekről és persze a bizalomról.
2017-05-11
-
Hajba Máté
Mikor sikeres vállalkozásokról beszélünk, az embereknek általában a netes és tech multik, Google, Facebook, vagy Apple jut eszükbe. A globális, nagyvárosi cégek mögött azonban megbújnak más sikertörténetek is
2017-04-12
-
Gárdos Réka
Napjaink világa egyre kevesebb mesébe illő történettel lát el minket, pedig ezekre a megvalósult álmokra igen nagy a szükség. Egy ilyen csoda a következő történet.