BIX Magazin
2019-02-17
Mi az a BIX? (GYIK)
2017-04-04
-
Gangel Péter - A Bizalmi Kör alapítója

Mi az a BIX? 

 

A BIX = Business Integrity Index (magyarul Bizalmi Index ).  A BIX ellenőrzött, valós piaci visszajelzéseken alapuló érték. ( Hasonló a Booking vagy a Tripadvisor értékekhez ). 

 

ELLENŐRZÖTT: Minden, a BIX alapját képező értékelést a Bizalmi Kör hitelesít. 

 

VALÓS PIACI VISSZAJELZÉS: A BIX alapját kizárólag olyan visszajelzések képezik, melyek mögött valós üzleti együttműködések vannak. 

A BIX a vállalkozás számára visszajelzés a piaci viszonyokról, a piaci kapcsolatok megerősítése. 

 

A BIX a vásárlók és a leendő vásárlók számára döntéstámogató eszköz, mely segít azáltal, hogy elérhetővé teszi a cég vásárlói tapasztalatait egy független, ellenőrzött felületen. 

 

Miért van rá szükség? 

 

A felgyorsult üzleti világban minden eszközt megragadunk, mellyel a meglevő partnereinket lojálisabbá tehetjük, a leendő partnereink bizalmát pedig gyorsan felépíthetjük. A BIX egy valós teljesítményalapú bizalomépítő eszköz. Üdítő tény ez a manipulációval teli világban. 

 

Miért van rá szükség2? 

 

A BIX innováció, melynek alapja egy Nemzetközi trend. Ma egy partner kiválasztásánál, egy rendelésnél leginkább a hozzánk hasonló vásárlók véleményére vagyunk kíváncsiak. A BIX az első számú felület, mely összegyűjti a vásárlói visszajelzéseket, és ezeket kifejezi egy összehasonlítható index segítségével. 

 

Kinek lehet BIX-e? 

 

Gyártóknak, Kereskedőknek, Szolgáltatóknak. Ráadásul ezen vállalkozások számára egyedi BIX-felületet és eszközöket fejlesztettünk. 

Azon vállalkozóknak, akik az első sikereken már túl vannak ( Szolgáltatóknál 50M+, Gyártó, Kereskedő esetén 100M+ ) javasoljuk leginkább, ők tudják a legjobban kiaknázni a pozitív vásárlói visszajelzések adta előnyöket. 

 

Kinek nem javasolt a BIX? 

 

Azon cégeknek, akik nem korrekt üzleti magatartást folytatnak. 

Azon cégek, melyek államközeliek, vagy nem a teljesítmény alapú piacon dolgoznak

 

Hogyan lehet bekerülni a BIX cégek közé? 

 

A bekerüléshez szükség van egy EFQM ( European Foundation of Quality Management ) tesztre, ezzel szűrjük a jelentkezőket, és a segítségével állapítjuk meg a BIX kezdeti értékét. 

 

Hogyan kalkulálódik a BIX értéke? 

 

A kezdeti BIX értéket egy nemzetközi szinten elismert EFQM Audit határozza meg, mely 5 területen ad képet az adott vállalkozásról. A kezdeti BIX értéket felfelé vagy lefelé módosíthatják a piaci visszajelzések. 

 

Miért jó a cégemnek, ha van BIX-em?

 

Minden vállalkozásérdeke a több tőke. A BIX a vásárlói tapasztalatokból kialakított, számszerüsíthető, megfogható Bizalmi Tőke. A BIX létének számos előnye van, néhány ezek közül: 

 

  • Megkülönböztető tényező a piacon
  • Megerősíti a vállalkozás és a piac kapcsolatát 
  • Magas kezdeti bizalmi szintet épít a leendő vásárlókkal / ismeretlenekkel
  • Edukálja a vállalkozás munkatársait, jobb teljesítményre ösztönöz

 

Miért van szükség kezdeti Auditra? 

 

A BIX-szel járó transzparenciára nem minden vállalkozás alkalmas. Továbbá fenntartjuk magunknak a jogot, hogy ha az erkölcsi vagy etikai normákat sérti egy vállalkozás, ne kerülhessen a BIX vállalkozások társaságába. 

 

Miért pont EFQM?

 

Az EFQM egy Nemzetközileg elismert évtizedek óta működő modell, mely valós képet ad egy vállalkozás állapotáról, továbbá tökéletesen jelzi annak kilátásait. Emellett a modell fejlődés / folyamat orientált, így a BIX folyamatorientált működésével tökéletesen összhangban van. 

 

Oké, van ez a szám, de mit kezdek vele? 

 

Komplett eszközrendszereket fejlesztettünk, hogy ki-ki a saját igényének megfelelően a legtöbbet hozza ki a saját BIX-éből. Vannak eszközeink:

Sales

Networking

Brand építés

Vezetés

Gártás / Kereskedelem

Területen. Emellett Profil, E-mail aláírás, Widgetek, offline eszközök segítik a munkádat. 

 

Van BIX Klub? 

 

Igen, van KIZÁRÓLAG BIX cégeknek szervezett EXKLUZÍV klubunk. Emellett MINDEN Bizalmi Kör rendezvényen kiemeljük a BIX vállalkozásokat. 

 

Hányan vannak, akiknek már van BIX-e? 

 

A PRE-Sale-ben 40 cég vásárolhatta meg, most indul a valódi piaci értékesítés. Hetente 5-10 partnerrel nő a BIX cégek száma. Szóval egyre többen. 

 

Kitől kérhetek bővebb információt? 

 

Fordulj Gangel Péterhez - Ő a termék felelőse, és a +36304190109-en éred el, vagy lapozgasd ezt az oldalt, ahol sok információt találsz. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tetszett? Oszd meg:


bix logo
Ez még érdekelhet
2017-04-04
-
Gangel Péter - A Bizalmi Kör alapítója