BIX Magazin
2019-02-17
Szemüveg, ami megváltoztatja az életed!
2017-04-04
-
Gárdos Réka

A jó látás hatással van napi teljesítőképességünkre és életvitelünkre is, hiszen a környezetből érkező információk közel 90%-át a szemünkkel észleljük. Befolyásolja az olvasási, tanulási képességünket, a gépkocsivezetést, az információszerzésünk kényelmét és pontosságát.

A Rapidus Optika a 90-es évek közepétől foglalkozik optikai és egészségügyi szolgáltatói tevékenységgel. Szalay Szabolcs ügyvezető és cége csoportos szemészeti szűrést biztosít olyan minőségben, ahogyan kevesen, vagy inkább, ahogyan senki más. A Rapidus Optika mozgó csapatokkal rendelkezik, akik igény szerint, felszerelt szűrőbusszal érkeznek a helyszínre.

„A feladathoz kell igazodni, nem a feladat igazodik hozzánk. A rugalmas hozzáállást, és a piaci változások követését tartom mindenekelőtt a legfontosabbnak”- vallja Szabolcs.

Szűrőbuszuk segítségével bármely helyszínen képesek szakrendelői körülményeket biztosítani, s ezt mis sem bizonyítja jobban, mint a közel 12.000 elégedett törzsvásárló. De mit tesz még Szabolcs és a Rapidus Optika az ügyfeleiért?

„Az ügyfeleink számára minden estben a legmegfelelőbb megoldást biztosítjuk. Minőségi szolgáltatást nyújtunk, kedvező lehetőségekkel. Ennek jegyében az általunk végzett látásvizsgálatok eredményére, és minden nálunk készült komplett szemüvegre 2 év garanciát vállalunk!”

A Rapidus sikerének egyik titka, hogy nem ismerik a megoldhatatlant. Ehhez azonban mindenképp szükség van egy eltökélt és karizmatikus vezetőre. De mi teszi Szalay Szabolcsot jó vezetővé?

„A munkám során teljesen önálló vagyok, s ezt szeretem. Szeretek az emberekkel kommunikálni, kapcsolatot teremteni, partnereink elégedettségét megtapasztalni. Ez motivál, s visz előre. Hosszú távon gondolkozom, amire más azt mondja, hogy megoldhatatlan arra mindig találok megoldást. Előttem nincsenek lehetetlenek.”

Annak ellenére, hogy látásunk milyen kulcsfontosságú szerepet tölt be életünkben, a népesség igen kis hányada vesz részt rendszeres szemvizsgálaton. De a lehetőség és a szakszerű segítség adott, változtatni van lehetőségünk.

 

Forrás
Szalay Szabolcs gondolatai

Tetszett? Oszd meg:


bix logo
Ez még érdekelhet
2017-09-08
-
A hosszú távú, bizalmon alapuló partnerséget kedveli, épp emiatt az ügyfélközpontúság igencsak közel áll hozzá, érdek helyett pedig az értékteremtést tartja a legfontosabbnak. Pál Zoltán Gábor, az ALH vezetője osztotta meg velünk gondolatait.
2017-08-28
-
Teremtés, alkotás és etikus gondolkodás-ezekre az értékekre alapozza üzleti szemléletét Gombás Tibor, a FEIN képviselet ügyvezetője.
2017-08-25
-
A minőségi munkavédelmi termékeket forgalmazó Magic Tools Kft. ügyvezetője, Márton István egy sajátos win-win szemlélettel tekint az ügyfelek kapcsán felmerülő problémák megoldására, példaképét e téren pedig a munkatársait kiválóan kezelő, Harry Hughes-ban látja.
2017-08-25
-
Bója Norbert, a SkillON Kft. ügyvezetője imádja azt a pillanatot, mikor a partnerei arcán gyermeki elégedettség ragyog.  Az üzletben a korrektséget tartja az egyik legfontosabb értéknek, ám ebben a tekintetben szerinte a magyar piacnak még sokat kell fejlődnie. 
2017-08-22
-
Bognár Gergely, a DTD Express ügyvezetője bármikor megszervez egy vasúti szállítmányozást Európa és Kína között, de úgy érzi, a piaci visszajelzés ma már diadalt aratott a hagyományos reklám fölött. Üzleti filozófiájának alappillére a bizalom.
2017-08-21
-
Győrfi Anett
Dr. Varga Miklós floridai közjegyző, egyetemi professzor és több feltörekvő magyar startup képviselője Amerikában. A lehetőségek hazájában élő stratégiai tanácsadó a magyar feltalálók ötleteit juttatja el az amerikai piacra. A két ország közötti mentalitásbeli-bizalmi különbségek mellett Dr. Varga Miklós azt is elmesélte nekünk, milyen alapelvek tesznek sikeressé egy vezetőt, egy céget a magyar startup-világban és Amerikában.       
2017-06-16
-
Hajba Máté
Interjú Buzásné Putz Erzsébetettel a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezet elnökével.
2017-06-14
-
Hajba Máté
“Az informatikai cégek valamiért nem képesek megérteni a kis és középvállalkozások problémáit. Szép marketinganyagok ígéretek, álmok helyett konkrétumokra, értékekre, törődésre és gördülékeny megvalósításra lenne szükség.” 
2017-04-19
-
Gárdos Réka
„A BIX azoknak a cégeknek, akik a munkájukból akarnak megélni ez óriási előnyt fog jelenteni, akik zsiványok, azoknak óriási bajt fog hozni.”
2017-04-04
-
Gárdos Réka
„Hosszú távon gondolkozom, amire más azt mondja, hogy megoldhatatlan arra mindig találok megoldást. Előttem nincsenek lehetetlenek.”
2017-03-29
-
Gárdos Réka
Egyre több cég fektet be IT technológiába világszerte. A folyamatos fejlődés kulcsát egyre többen látják az informatikában.
2017-03-24
-
Gárdos Réka
„Etika, emberség és becsületesség. Ezek a filozófiánk legfontosabb alappillérei.”
2017-03-24
-
Gárdos Réka
Különösen nehéz a helyzet a pénzügyi szektorban, melyet nagyfokú bizalmatlanság jellemez. Hogyan lehet mégis maradandót alkotni és hitelesnek maradni pénzügyi tanácsadóként?
2017-03-24
-
Gárdos Réka
„Az üzleti modellünk alapja a bizalom Az ügyfél velünk teljes biztonságban van, végig fogjuk a kezét.”
2017-03-24
-
Gárdos Réka
„A bizalom és a tisztelet kivívása hatalmas odafigyelést igényel. A megbecsülés kölcsönös kell, hogy legyen, hiszen fontos és nélkülözhetetlen részei a szervezetnek.”
2017-03-24
-
Gárdos Réka
"Az utóbbi megrendelésünknél, a szerződés akár egy szalvéta is lehetett volna aláírva, de mindkét fél tudta, hogy teljes mértékben meg lesznek elégedve a másikkal"-mesélte el Soós Péter.
2017-03-24
-
Gárdos Réka
„A munkám a szenvedélyem, a küldetésemet és célomat is itt találtam meg.”